Movens is een onderdeel van GGZ Rivierduinen. Wij hanteren de regels die de overheid ons opdraagt, plus de daarbij behorende maatregelen die GGZ Rivierduinen in het Corona team besproken heeft. Voor alle laatste ontwikkelingen volgt u het advies op via uw eigen activiteitenbegeleider.

1. Er zijn alleen activiteiten op afspraak.

2. Bij binnenkomst wordt gevraagd of je verkouden bent, koorts hebt, in je huis corona hebt. Heeft u al deze vragen met 'nee' beantwoord, dan mag u naar uw dagbestedingsplek komen. Tevens vragen wij van u dat mocht u 1 van bovenstaande klachten heeft u zich afmeld bij uw activiteitenbegeleider.

3. We houden ten alle tijden 1½ meter afstand

4. Wij zorgen ervoor dat we voor en na een activiteit alle spullen die aangeraakt zijn, schoongemaakt worden. WC's worden regelmatig schoongemaakt, evenals deurklinken en ander materiaal.

5. We houden met de begin-, en eindtijd van de activiteit zoveel mogelijk rekening met andere activiteiten omdat we niet willen dat mensen van de ene club tegen mensen van een ander club aanlopen. Het kan dus zijn dat je activiteit eerder eindigt.

6 Er geld een maximum aantal aan personen in ruimtes. Dit wordt na elke persconferentie opnieuw bekeken.  Helaas komt het voor dat wij minder plekken hebben i.v.m. de 1,5 meter maatregel. Dit houd ook in dat wij minder dagdelen voor u beschikbaar hebben dan voorheen.

7. Mondkapjes zijn verplicht in alle ruimten en gangen van GGZ Rivierduinen.

Namens medewerkers, management, coördinatoren
Movens Leiden, onderdeel van GGZ Rivierduinen.

Joyce Haazebroek

Coordinator dagactiviteiten Movens Leiden & Oegstgeest
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdag