De ervaring- en voorlichtingsgroep van Movens is, op uitnodiging, beschikbaar om uitwisseling te hebben over hun ervaringen met dagbesteding. Zij vertellen, door middel van hun persoonlijke verhaal, over hun achtergrond en de betekenis van dagbesteding in hun herstel proces. U komt meer te weten over het aanbod van Movens en hoe deze vorm van dagbesteding kan helpen bij het vinden van structuur, zingeving, motivatie en bovenal het belang van het contact met lotgenoten. Uiteraard staan de sprekers er voor open uw vragen te beantwoorden.

ERVARINGEN:
  •  In 2015 kwam ik via een behandelaar bij Movens voor dagbesteding. Sindsdien voel ik mij weer een waardig persoon. Ik kan zeggen dat ik trots  ben op de stappen die ik heb gezet.

  •  Ik heb mensen leren kennen, lotgenoten, en vriendschappen gesloten. Ik voel mij weer onderdeel van de maatschappij.

  •  Voor mij betekende Movens weer een stap dichterbij mijzelf.

  •  Via Movens ben ik weer aan een reguliere baan gekomen. Het heeft mij geholpen dagstructuur op te bouwen, werkervaringen op te doen,      klanten te helpen. Ik ben door de begeleiding die Movens biedt zelfverzekerder geworden.

 

Bij Movens is er voor mij een wereld opengegaan.Ik heb mezelf gevonden en mezelf leren kennen. Ik ben gekomen uit een diep, zwaar dal. Ik heb rust gevonden en kan weer genieten.

Voorlichting
Scholen, bedrijven, vrijwilligersorganisaties, instellingen en andere organisaties kunnen deze groep uitnodigen, op locatie , voor lezingen en voor voorlichting  over dagbesteding in de GGZ. De groep heeft reeds ervaring met het geven van voorlichting bij diverse organisaties. Men heeft met enthousiasme gereageerd op de lezingen en te kennen gegeven dat bijdrage van deze groep indruk maakte.
Meer informatie bij Daniella Mambré (vervangend coordinator) 
Werkdagen: ma t/m do (8.30 tot 17.00), Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Tel: 06 1057 8645