Het werkproject De Klussenbus, tegenwoordig: Stichting Latei, beschikt over een goed geoutilleerde bus met professioneel gereedschap. Met een klein team medewerkers rijdt De Klussenbus rond in de regio Zuid-Holland Noord en worden klussen in en om het huis uitgevoerd. Het team verricht werkzaamheden op woonlocaties van Rivierduinen, voor bewoners van beschermd en zelfstandig woonprojecten en voor particulieren en andere instellingen.

De werkzaamheden zijn afwisselend en variëren van eenvoudig behang- en schilderwerk tot uitgebreid timmerwerk.

contact: Tom Neuteboom 06 21273984
Wat kun je doen?

Bij De Klussenbus zijn er verschillende functies:

  • Klussers
    • schilderen, behangen, sauzen van muren of plafonds, laminaat leggen, meubels in elkaar zetten, schuttingen plaatsen enzovoorts.
  • Voorman klusser
    • verantwoordelijk voor de uitvoering van een klus in samenwerking met een klusploeg vervoeren van de deelnemers van en naar de werkplek met de bus
  • Administratief medewerker
    • verzorgen van de administratie op de computer, zoals de registratie van (afgehandelde) klussen en (gebruikte) materialen, offertes en rekeningen

Wat moet je kunnen?

Voor de klusser is een technische opleiding en/of technische ervaring gewenst, maar niet vereist. Wel moet je, als je met De Klussenbus wil meewerken, handvaardig en accuraat zijn en graag de handen uit de mouwen willen steken.

Voor de voorman is technische ervaring en/of opleiding wel vereist. Als voorman moet je zelfstandig kunnen werken en een groep klussers kunnen begeleiden. Verder moet je klantvriendelijk zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs.

De administratief medewerker moet over computervaardigheden beschikken. Basiskennis van administratie en boekhouding is geen vereiste, maar wel erg handig. Wat bieden wij? Het werk als klusser is afwisselend en veelzijdig. De werkzaamheden kunnen worden afgestemd op je wensen en mogelijkheden en je krijgt een goede begeleiding en leert praktische vaardigheden die je nodig hebt voor het werk.
wat bieden wij?

De werksfeer is prettig en collegiaal. Behalve het opdoen van materiaalkennis en het omgaan met gereedschap kun je allerlei algemene vaardigheden trainen, zoals het (weer) opbouwen van een werkritme, het hebben van taken en verantwoordelijkheden en het omgaan met collega’s.

Afhankelijk van onder meer de grootte van de groep kun je als deelnemer met de bus van het project opgehaald en thuisgebracht worden. Hierover worden individuele afspraken gemaakt.
werktijden

Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur