pannetje_vlees
pot_eten
visjeklein
worteltjes

Bij Movens Leiden neemt de afdeling horeca een belangrijke plaats in.

Onder het kopje ‘horeca’ vallen de keuken, het eetcafé en afwaskeuken. 
Op de dagen dat Movens is geopend, zijn de keuken en het eetcafé gereed om u te ontvangen voor lunch en of diner. Werken binnen de afdeling horeca is afwisselend en gezellig en het geeft alle ruimte om met andere mensen om te gaan, binnen en buiten het team. De taken lopen uiteen van eten voorbereiden, koken, kassa bedienen tot het afwassen en opruimen van servies en bestek.
Alle werkzaamheden vinden plaats op Movens locatie 'De Kooi'. De sfeer is ontspannen, het werk is leuk en afwisselend en kan eventueel de weg openen naar een baan in de horeca of een opstap naar ander werk.

De medewerkers worden begeleid in snijtechniek en hygiëne volgens de regels.
Behalve het opdoen van kennis en ervaring die verband houden met de diverse horeca-aspecten kun je allerlei algemene vaardigheden trainen, zoals: het opbouwen van een werkritme, het hebben van eigen taken en verantwoordelijkheden en het omgaan met collega’s en gasten.

Wat kun je doen?

Keukenmedewerkers

    snijden ingrediënten t.b.v. lunch en diner
    broodjes en snacks klaarmaken
    assisteren bij het koken van maaltijden
    schoonmaken van de keuken en keukenspullen

Eetcafémedewerkers

    het dekken van de tafels in het eetcafé in de avond
    opscheppen van maaltijden
    kassa bedienen
    de afwas ’s avonds

Medewerkers keuken bij eventuele evenementen
dat varieert van enkele woensdagen,  zaterdag of zondag avond .

   Het bakken en verkopen van patat en snacks.

 

Afwaskeukenmedewerkers

    ophalen servies en bestek bij de bar en keuken
    afwassen met de spoelmachine
    schoonmaak spoelkeuken

Wat bieden wij?

Een goede ondersteuning in hygiëne, snijtechnieken ,werkplezier.
Behalve het opdoen van kennis en ervaring die verband houden met de diverse horeca-aspecten, kun je allerlei algemene vaardigheden trainen, zoals het (weer) opbouwen van een werkritme, het hebben van eigen taken en verantwoordelijkheden en het omgaan met collega’s en gasten.

Werktijden:
Keuken en spoelkeuken

Maandag t/m donderdag 9:00-13:30 en 14:00 tot 18:00 uur.
 Vrijdag 9:00 tot 14:00 uur.

Mocht je dit aanspreken en heb je eventueel zin in deze baan?, bel dan 071-5121145.
Wij kunnen altijd mensen plaatsen.
Mocht je twijfelen, proefdraaien behoort tot de mogelijkheid bij ons.