belbus2017

Wil je graag autorijden en heb je zelf geen auto tot jouw beschikking dan is dit misschien een leuke werkplek voor je.
Een gevarieerde baan waarin je in de regio Leiden mensen ophaalt en naar hun activiteiten, werkplek brengt en weer terug.
Je ontmoet veel mensen en je komt op verschillende plekken. Leuk en afwisselend en prima gelegenheid om het chauffeursvak te oefenen.
wat kun je doen?

Chauffeur belbus
•    besturen van de bus met een gewoon rijbewijs volgens een rittenlijst
•    melding maken van mankementen, klein onderhoud en schoonhouden van de bus
•    evt. bij tourbeurt meerijden als bijrijder


Bijrijder belbus
•    Telefoon aannemen voor de chauffeur tijdens de ritten
•    Passagiers helpen bij het in en uitstappen


Administratief medewerker
•    telefoon aannemen op het meldpunt
•    registreren van verzoeken en afmeldingen en deze doorgeven aan de chauffeur van de Belbus
•    verzorgen van de administratie
•    verwerken van  de gegevens die de chauffeurs leveren over de gemaakte ritten

wat moet je kunnen?

Als chauffeur van de belbus moet je uiteraard in bezit zijn van een rijbewijs B. Verder moet je hiervoor natuurlijk ook verantwoordelijkheidsgevoel hebben en met mensen kunnen omgaan.
Chauffeurs leggen een rijtest af bij een onafhankelijke autorijschool en indien gebruik van medicatie vragen wij een schriftelijke verklaring van de arts. Uiteraard willen wij de veiligheid van u en de passagiers optimaal inzetten.
Voor de administratief medewerker is enige basiskennis of ervaring met administratie een voordeel, maar het wordt niet vereist. Omgaan met computers is wel handig.

wat bieden wij?

De chauffeurs van de reguliere bus zijn veel onderweg en hebben veel contact met de vaste klantenkring. Deelnemers kunnen rekenen op goede ondersteuning en begeleiding. Verder kun je in de praktijk algemene vaardigheden trainen als het (weer) opbouwen van een werkritme en het omgaan met collega’s, eigen taken en verantwoordelijkheden, enzovoorts.

Werktijden


De belbus rijdt op maandag tot en met vrijdag van 8:00-17:00 uur.
Het is mogelijk om je voor één of meerdere dagdelen aan te melden. Er zijn op dit moment nog meerdere dagdelen beschikbaar.
Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met de coördinator van het vervoersproject Daniella Mambré Tel: 06-10578645.